info@sanaflorepro.nl

Bel of app ons 06 5464 5957

Sana Flore Pro

uw partner voor gezonde en duurzame voeding voor de tuin


Sana Flore Pro helpt de hovenier om gezonde en duurzame keuzes te maken. Ons assortiment is volledig afgestemd op kwalitatief en duurzaam tuinbeheer. De producten zijn stuk voor stuk veilig voor mens, dier en milieu. Dat wordt nog eens onderschreven door het duurzaamste A label van NL Greenlabel die we voor al onze meststoffen hebben ontvangen. Mocht u meer willen weten over de werkwijze van NL Greenlabel, kunt u dat hier lezen.

Assortiment

Het assortiment bestaat uit verschillende producten. U kunt bij Sana Flore Pro terecht voor meststoffen, bodemverbeteraars, graszaden en groene aanslagreiniger.

Organische meststoffen

Het assortiment organische meststoffen is zorgvuldig samengesteld. Met de organische meststoffen van Sana Flore Pro kunt u het hele seizoen zowel het gazon als alle vaste planten, hagen en heesters in de tuin onderhouden en aanleggen. Door de extreem lange werkingsduur kan worden volstaan met enkele meststofbeurten per seizoen.

Het assortiment bestaat uit organisch-minerale meststoffen met ZEOGRAN® technologie en volledig organische meststoffen (Eco lijn). De volledig organische meststoffen kunnen we indien gewenst op maat maken met de toevoeging van bacteriën en sporenelementen (Eco lijn +).

Organisch-minerale meststoffen met ZEOGRAN®

Volledig organische meststoffen (Eco lijn +)


Bodemverbeteraars

De bodem is de basis. Dat is het uitgangspunt van Sana Flore Pro. Maar niet in alle gevallen is de bodem gezond. Zeker bij het aanleggen van tuinen krijgen we nog wel eens te maken met bodems die niet in balans zijn. Hiervoor zijn onze bodemverbeteraars ontwikkeld. Nieuw in het assortiment van Sana Flore Pro is de innovatieve bodemverbeteraar TerraCottem Universeel. Klik hier voor meer informatie.


Graszaden

Sana Flore Pro is dealer van de graszaden van DSV-Zaden Nederland BV. DSV-Zaden kenmerkt zich door het ontwikkelen van de beste grassoorten. Grasrassen die in Nederland zijn gekweekt behoren tot de beste van Europa. DSV is al jaren de kampioen grasrassen kweken. Zo weet u zeker dat de grassen die u in de tuin inzaait, behoren tot de beste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een mooi en strak gazon. Graszaden zijn in zowel groot- als kleinverpakkingen beschikbaar. Voor meer informatie over grassen van DSV-Zaden kunt u hier klikken.


Groene Aanslagreiniger

Groene aanslag is voor vele tuinliefhebber een doorn in het oog. In het voorjaar en najaar zijn we druk om alle groene aanslag in de tuin te verwijderen. Dat kan op veel verschillende manieren. Helaas zijn die manieren vaak niet duurzaam en milieuvriendelijk. De Groene Aanslagreiniger van Sana Flore Pro is 100% natuurlijk en daarom veilig voor mens, dier en milieu. Zo verdwijnt de groene aanslag zonder dat de bodem belast wordt met middelen die niet goed zijn. Planten en dieren in de bodem blijven daarom in leven.

Bodem-en bemestingsadvies voor de hovenier

Onze bemestingsadviseur doet dit het liefst; bemestingsadviezen maken voor nieuwe en bestaande tuinen. Elke bodem is anders. Of de tuin nou een grondige renovatie krijgt of compleet nieuw moet worden aangelegd. Een bemestingsadvies zorgt voor de beste start die je de tuin kunt geven. Lees hier meer.