info@sanaflorepro.nl

Bel of app ons 06 5464 5957

Sana Flore Pro & NL Greenlabel - een duurzame samenwerking

Duurzaamheid is één van de pijlers van Sana Flore Pro. De producten van Sana Flore Pro zijn stuk voor stuk duurzaam en veilig voor mens, dier en milieu. De inmiddels jarenlange samenwerking met NL Greenlabel is voor ons daarom zeer waardevol. Onze meststoffen zijn meerdere malen onafhankelijk getest en zijn keer op keer beoordeeld me het duurzaamste A label van NL Greenlabel. Hiermee vallen de meststoffen van Sana Flore Pro in de hoogste categorie voor duurzaamheid.


Ontstaansgeschiedenis NL Greenlabel

Vanuit allerlei hoeken ontvingen we signalen dat mensen behoefte hadden aan concrete handvatten hoe hun buitenruimte te verduurzamen. Er kan heel veel, maar welke keuze heeft daadwerkelijk effect? In 2012 werd NL Greenlabel opgericht, om particulieren, bedrijven en overheden in die behoefte te voorzien.

Waar wij voor gaan

NL Greenlabel helpt om duurzame ambities meetbaar te maken en daadwerkelijk te komen tot een aantoonbare gezonde woon-, werk- en leefomgeving waarbij groen en duurzaam centraal staan. Wij inspireren en verbinden mensen met elkaar die duurzame keuzes willen maken bij de inrichting van bijvoorbeeld tuinen, parken, bedrijventerreinen en woonwijken.

Oprichters

Tuin- en landschapsontwerper Nico Wissing en groenpionier Lodewijk Hoekstra zijn de oprichters van NL Greenlabel. Nico heeft meer dan dertig jaar ervaring in duurzaam en innovatief tuin- en landschapsontwerp.

Lodewijk, bekend van TV-programma’s Eigen Huis & Tuin, Green-Kids, Groene Handen en De Grote Tuinverbouwing, zet zich in voor promotie en verduurzaming van de groene sector. Hij is ambassadeur van de Stichting Natuurwijs, Trees for All en De Vlinderstichting.

Wetenschappelijke Raad van Advies

Wij zijn trots en vereerd dat toonaangevende wetenschappers ons bijstaan. Zij zetten hun actuele kennis en hun netwerk in voor NL Greenlabel en dragen met hun wetenschappelijke achtergrond bij aan onze duurzaamheidspaspoorten.

Bron: NL Greenlabel